Speciale kaarten in Fifa Ultimate Team

Speciale kaarten in Fifa Ultimate Team

Je zult ze wel eens tegen gekomen zijn en je afgevraagd hebben wat een zwarte spelerskaart nou betekent? Of misschien herinner jij je wel nog de blauwe, groene en oranje kaarten van Fifa 14?

 

De zwarte kaart is een speler die in een week bij het team van de week hoort. Elke week wordt er door Fifa een team van de week gemaakt met spelers die in de afgelopen week hebben uitgeblonken. De nieuwe week is steeds een week lang te verkrijgen door pakketjes te openen, waar je deze ook natuurlijk gewoon van de transfermarkt kunt kopen. Aangeraden wordt indien als je een speler graag wilt toevoegen aan je team even te wachten met de speler te verkopen. In het begin zijn ze namelijk vrij duur doordat er maar nog weinig beschikbaar zijn maar dalen flink als je even geduld hebt. Onderschat dit niet, want dit kan je veel coins schelen! Deze kun je weer mooi gebruiken om een andere speler te kopen. coins FIFA 15

 

Daarnaast worden er ook speciale kaarten uitgebracht voor het team van het jaar, seizoen en zelfs als een EK of WK is de speler van de wedstrijd.