Geïnspireerd door onze cadeaukaart?

primera-cadeaukaart_1Geïnspireerd door onze cadeaukaart?

 

Hoe warm ik direct in dit gezin werd opgenomen zal ik nooit meer vergeten, het was iets wat ik nog nooit eerder had meegemaakt. Ervaringen die ik eerder had met schoonfamilies was dat ze toch nog wel hun eigen ideeën over je konden hebben en ik moet zeggen dat ik men daar misschien ook wel reden toe heb gegeven in het verleden. Hier echter, was het direct gelijk anders, werd ik met open armen ontvangen. Ik heb dat echt als zeer prettig ervaren en na die eerste keer kwam ik ook elke keer weer met veel plezier terug. Nu mijn schoonouders dertig jaar getrouwd zijn, wordt er in het geniep een groot feest voor ze gegeven door hun kinderen en ik mag hier en daar meehelpen met het nadenken daarover en uitvoeren ervan. Mij leek het bijvoorbeeld een heel leuk idee als we met al de kinderen, en de aanhang natuurlijk, een pot maken voor het cadeau voor mijn schoonouders. Ik had daar zelf ook al mijn ideeën over en opperde een cadeaukaart te geven, bijvoorbeeld voor een uitgebreid diner voor twee. Uiteindelijk is het toch een heel andere cadeaukaart geworden, eentje die mijns inziens zelfs nog veel leuker is. We hebben flink uitgepakt en een cadeaukaart getiteld ‘Vorstelijk overnachten voor twee’ voor ze uitgezocht, waarbij je een overnachting in een historisch kasteel of landhuis cadeau krijgt. Dat lijkt me nou zo’n ontzettend leuk cadeau voor ze, aangezien ze dan lekker in hun eigen tijd met elkaar op pad kunnen en aan elkaar kunnen toekomen. Dat is iedereen eigenlijk wel gegund! Een heel geschikt cadeau dus voor een stel, en zeker met zo’n speciale gelegenheid als dit – mocht je geïnspireerd zijn, bij de Primera kun je allerhande verschillende cadeaukaarten uitzoeken!