De Bugatti Vela als kerstgeschenk

De Bugatti Vela als kerstgeschenk

We kregen een bijzonder kerstgeschenk dit jaar, ik was er erg van onder de indruk. Als kerstgeschenk kregen we namelijk de zogenaamde Bugatti Vela. Dit is een Vela blender van het merk Bugatti. Ik kende hem al en wist dus dat het echt goede kwaliteit was. Daarom was ik ook zo onder de indruk. Het heeft een strak mooi Italiaans design en het schijnt een van de beste blenders te zijn. Zelf maak ik heel veel shakes en smoothies, het kwam dus erg goed uit voor mij. Wat ik zo geweldig vond aan het kerstgeschenk, is dat er een pulsefunctie op zit, de maataanduiding is zo nauwkeurig dat het niet mis kan gaan. We kregen er ook nog een boekje bij met recepten. En een paar jaar garantie. Er was een collega die niet zo blij was met het kerstgeschenk. Ik had dit wel verwacht, hij is iemand die nooit echt tevreden is. Daar naast zorgt hij ook niet echt goed voor zichzelf, ik kan dus voorstellen dat hij nooit echt goed kookt of een shake voor zichzelf maakt. Soms weet ik niet of het wel goed met hem gaat komen, dit klinkt misschien een beetje lullig. Maar ik denk echt dat hij een vriendin nodig heeft, zo leert hij zichzelf ook eens te verzorgen. Hij is ook best vaak te laat, waardoor mijn baas al een aantal waarschuwingen heeft moeten geven. Hij doet zijn werk wel heel goed, dat wel, daarom is het ook moeilijk om er altijd wat van te moeten zeggen, want hij functioneert prima. Het kerstgeschenk kon nog ingewisseld worden, ik denk dus dat hij dit gaat doen. Zelf ga ik lekker genieten van mijn kerstgeschenk, dit is precies wat ik wilde. Die oude blender kan nu eindelijk de prullenbak in, ik denk dat ik hem al sinds ergens in de jaren 90’ heb.