De houten garagepoorten zijn heel goed uitgevoerd

Mocht je op zoek zijn naar houten garagepoorten, dan heb ik precies het juiste adres voor je. Bezoek dan namelijk eens de website van Different Doors. Ik heb zelf bijzonder goede ervaringen met deze partij en kan je deze dan ook van harte aanbevelen. Immers, zij hebben bijzonder goede resultaten weten te boeken bij mij in de garage. Altijd al wilde ik mijn eigen huis ontwerpen en samen met een architect ben ik mijn plannen gaan uitwerken, wat tot een prachtig huis heeft geleid. Direct aan de woning bevindt zich een garage, alwaar we houten garagepoorten hebben laten plaatsen door dit bedrijf, dat immers tot de top in deze werkzaamheden kan worden beschouwd.

De symbiose van het huis

 

De hele voorzijde van het huis is nu omgeven van hout, gecombineerd met beton en staal. Dit zijn echt de elementen die door het gehele huis terugkomen. Ik vind het pure en eerlijke materialen en wilde daar dan ook mijn huis mee omgeven. Ook binnen komen deze materialen terug en ze vormen echt een mooie symbiose. Het is heerlijk in een huis te wonen dat in z’n geheel tegemoet komt aan je wensen, dat is echt een verademing na het nooit helemaal te hebben kunnen voelen in de verschillende huizen waar ik woonde. Toen dit stuk grond vrij kwam wist ik dan ook zeker wat me te doen stond. Midden in het bos is het prachtig wonen hier, en bovendien zit ik ook nog eens op een heuvel en kijk ik over het landschap uit. De gehele bovenverdieping bestaan dan ook uit glas, iets wat het nog eens een stuk mooier maakt zelfs. De garage benadrukt het horizontale karakter van het huis en daar bovenop heb ik een terras laten plaatsen, wat het tot een mooi geheel maakt.