Gebruik een Lichtkoepel

Gebruik een Lichtkoepel

opstand7Veel mensen erkennen het probleem dat als je uitbouwt in huis dat je geen rekening houdt met lichtinval. Ergernis nummer een uiteraard, iets waar ook wij problemen mee hebben. Diverse manieren gezocht om meer licht in huis te krijgen maar niks werkt zoals we het willen. Door gebruik te maken van een Lichtkoepel is deze zorg voor de grootste gedeelte weg. Nu moest ik nog een manier bedenken hoe dat we dit kunnen realiseren. Diverse bedrijven bieden het aan om het te plaatsen bij ons, tot het ontvangen van de offerte ben ik dan enthousiast. Bij de bedrijven waar ik een offerte gevraagd hebt haak ik af aangezien ik de kosten te duur vindt. Tot ik de website van licht-koepels.be gezien heb, daar kan het namelijk een stuk voordeliger.

Het kan wel degelijk voordelig.logo-topkoepel

Ik moet zeggen dat het zien van de website mij een stuk duidelijker geworden is dat een Lichtkoepel veelzijdig is. Je hebt uiteraard meer lichtinval in de ruimte waar je het hebben wilt, ook scheelt het een stuk minder energie aangezien je geen lamp meer aan hoef te doen om licht te krijgen. We hebben dan ook niet hoeven twijfelen, sterker nog, diezelfde dag heb ik een offerte bij hun aangevraagd. Uitgelegd in wat we willen en ook de plek aangegeven. Dit was geen probleem bij hun en hun hebben mij verzekerd dat ze dit kunnen realiseren! Ik ben dan ook echt tevreden over dit bedrijf, hun werkwijze is perfect en we hoefde gelukkig niet lang te wachten tot onze koepel geplaatst werd.opstand3