Different Doors – Houten Sectionaalpoort voor de beste kwaliteit

openslaande-garagepoorten (1)houten-garagedeuren (1)Ben jij ook wel eens op zoek naar iets heel specifieks maar je kunt het simpelweg niet vinden? Dat gebeurde mij laatst nou ook. Ik ben namelijk al tijden op zoek naar een leuk idee voor een renovatie. Ik wist al dat ik als eerste mijn garage onder handen zou nemen, maar hoe en wat wist ik niet, totdat ik op een dag een foto online tegenkwam van Different Doors – Houten sectionaalpoort.
Ten eerste wil ik even uitleggen dat ik weet dat de meeste mensen waarschijnlijk het laatste aan hun garage denken, maar voor mij is dat anders. Weet je wat mij altijd het eerste opvalt wanneer ik ergens in een buurt langs huizen rij? Juist ja, de garages. En een garagepoort maakt nu eenmaal een groot onderdeel uit van dit aanzicht en dus ook van de eerste indruk. Dat ziet er op dit moment bij mij bovendien nog niet echt te betoverend uit, daarom wilde ik dit graag als eerste aanpakken.

Op zoek naar Different Doors – Houten sectionaalpoort

Het is natuurlijk niet zo dat ik gewoonweg op een ochtend wakker werd en tot de conclusie kwam dat ik een sectionaalpoort wilde, maar ik zag wel zoiets online laatst. Toen kwam ik dan ook nog eens op de website van Different Doors terecht, en dan valt de mond je echt open, want wat ziet dat er allemaal prachtig uit. Ik heb ze dan ook gelijk opgebeld, want ik wilde wel graag een indicatie van de prijs.
Ze hebben me toen aangeboden een offerte te sturen, en daar ben ik mee akkoord gegaan. Die prijs was behoorlijk aantrekkelijk. Het duurde dan ook niet lang voordat ik besloot om met ze in zee te gaan en ik heb er ook totaal geen spijt van!

aluminium-lamellen-deuren (1)