Kies de juiste adembescherming

Kies de juiste adembescherming

Het leven is een cadeau wat aan jou gegeven is en daarom is het erg belangrijk dat jij er zorgvuldig mee om gaat. Zorg daarom altijd dat jij de juiste adembescherming draagt als jij aan het werk bent in een situatie waar gevaarlijke stoffen kunnen vrijkomen. Als jij namelijk zoiets inademend kan het wel eens jouw laatste dag zijn. Het is de bedoeling dat jij jezelf altijd beschermd en ervoor zorgt dat jij niet in een situatie terecht komt die onveilig voor jou is. Toen ik startte bij een mijn nieuwe baan toen kreeg ik les van mensen die expert zijn op het gebied van veiligheid en alles wat daar mee te maken heeft. Dat heeft echt mijn ogen geopend en ervoor gezorgd dat ik altijd alles dubbel check.

Adembescherming

Een cadeau van de baas

Toen ik met mijn nieuwe baan begon had ik een gasmasker nodig die zorgde voor adembescherming. Mijn baas zei dat ik er een mocht uitkiezen als cadeau omdat ik net starten met werken. Hij vertelde mij dat er verschillende maskers zijn voor verschillende situaties. Hij had er bijvoorbeeld eentje die tegen bijna elke gas bestendig was maar en waren ook masker die bijvoorbeeld maar voor een hele specifieke gas bestendig was die bijna nooit voorkomt. Het is daarom altijd goed om eerst uit te zoeken welke jij het beste kan gebruiken in plaats van maar de eerste de beste bestellen. Het was erg fijn dat ik het masker van mijn baas cadeau kreeg.

Adembescherming