Evaluna is mijn favoriet

Evaluna is mijn favoriet

Evaluna is tot nu toe mijn favoriet als het gaat om schoenen die niet alleen een erg mooie uitstraling hebben, maar ook nog eens zeer prettig aan de voeten zitten. Omdat ik ben gaan solliciteren voor het vinden van een andere baan. Wilde ik mij hiervoor eens in het nieuw steken. Al snel heb ik leuke kleding gevonden die niet te netjes waren maar ook niet te casual. Hier moest ik nog wel bijpassende schoenen voor vinden. Tevergeefs kwam ik thuis zonder schoenen na een hele middag in te stad te hebben rondgelopen opzoek naar dat ene paar. Toen ben ik eens op het internet gaan kijken of ik hier misschien iets kon vinden. Natuurlijk de website van vanbommelschoenen.be! Dat ik daar niet eerder aan heb gedacht riep ik hardop. 

evaluna

Snelle levering

Toen ik de Evaluna zag staan viel ik voor het uiterlijk. Deze heb ik dan ook direct besteld en ook nog eens met een flinke korting. De volgende dag waren mijn schoenen al binnen en ik besloot deze direct te gaan dragen. Het draagcomfort is zo boven verwachting goed. Dat ik heb besloten dat dit vanaf nu mijn favoriete merk is. De schoen is mooi afgewerkt en is gemaakt van stevig materiaal. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant.