De Bruyloft heeft een prachtige collectie ringen

De Bruyloft heeft een prachtige collectie ringen

Samen met mijn vriend zijn wij bij De Bruyloft langs gegaan om verschillende soorten ringen te bekijken. Mijn vriend heeft mij namelijk een half jaar geleden ten huwelijk gevraagd. Hij had mij mee genomen op een super romantische date. Als eerst gingen wij lunchen bij een kasteel dat bij ons in de buurt lag. Daarna maakte wij een wandeling door de tuinen van het kasteel. Na de wandeling werden wij opgehaald door een prachtige auto. Na een lange rit zetten de chauffeur ons af bij een sterren restaurant. Daar genoten wij van een heerlijk zeven gangen diner. Tijdens de laatste gang kwam er een ober met een dienblad aanlopen. Daar stonden twee champagne glazen op, die hij op onze tafel neerzetten. Toen ik een slok wilde nemen, zag ik een verlovingsring onder in het glas liggen.

De Bruyloft

Wat een verrassing

Ik kon niet geloven dat mijn vriend zo’n romantische dag had gepland en mij ten huwelijk had gevraagd. Toen ik dit verhaal vertelde aan de medewerkster van De Bruyloft, kon zij het bijna niet geloven. Zij vertelde dat zij het echt heel bijzonder vond. Mijn vriend en ik wisten niet precies wat voor model wij wilde voor onze trouwringen. De medewerkster van de winkel hielp ons heel goed. Zij liet verschillende soorten zien en luisterde goed naar onze wensen. Na heel wat prachtige modellen gezien te hebben, kwamen wij opeens de perfecte ring tegen. Mijn vriend en ik waren het er gelijk over eens dat dit hem ging worden.

De Bruyloft