Mijn Dieetshop voor voedingsmiddelen

Sinds ik aan het proteïne dieet ben, weet ik eindelijk wat een gezonde en verantwoorde manier van afvallen is. Ik koop mijn voedingsmiddelen bij Mijn Dieetshop, waar ook nog eens erg helder staat uitgelegd wat goed is en wat niet goed is. Wanneer je je lichaam goed begrijpt, besef je ook wat je nodig hebt en wat je kan laten. Zo is vet goed, suikers goed, koolhydraten goed, eiwitten en ga zo maar door, het enige wat belangrijk is, is dat je de mate weet wanneer je het tot je neemt. Door meer eiwitten te eten en minder koolhydraten gebruikt mijn lichaam nu vet om energie op te wekken, ideaal want er was genoeg vet om ‘weg’ te verbranden. Nu ik eenmaal op gezond gewicht zit, haal ik nog steeds af en toe voedingsmiddelen bij Mijn Dieetshop om een vast en gevarieerd voedingspatroon aan te houden. Kennis is macht, zeg ik altijd en dit werkt ook zeker bij je lichaam zo. Het is eigenlijk niet zo moeilijk om tot een juist gewicht te komen, en om je gezondheid een boost te geven is het ook belangrijk dat een ieder zich hier in verdiept.