Lean Management

Lean Management

Lean management is een methodiek waarbij verbetering continu centraal staat. Het wordt ook wel Lean Enterprise of Lean Thinking genoemd. Het is de bedoeling dat iedere medewerker binnen een bedrijf meewerkt om de klantwaarde te maximaliseren.

Lean ManagementStreven naar een bepaalde flow

Bij Lean Management moet de organisatie eigenlijk streven naar een bepaalde flow. Hiermee wordt bedoeld dat alle stappen in een proces elkaar keurig opvolgen zonder onnodige verstoringen of verspillingen. Denk hierbij aan verstoringen op het gebied van transport, wachttijd, voorraad, overprocessing en defecten.

Op het gebied van Lean Six Sigma kun je de volgende trainingen volgen:

  • Black Belt
  • Green Belt
  • Lean Management trainingen
  • Online Yellow Belt
  • Excellence Program
  • POST HBO Black Belt
  • Lean Leader
  • En nog veel meer

Neem eens een kijkje op de website om te ontdekken welke training bij jou past. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met The Lean Six Sigma Company. Ik heb dit zelf onlangs ook gedaan en zij wisten me alles te vertellen over Lean Management. Al snel kwam ik er achter dat er voor ons bedrijf veel winst te behalen valt op het gebied van kwaliteitsverhoging en kostenbesparing. Natuurlijk is iedere organisatie anders en daarom worden de in-company trainingen altijd aangepast op de behoeften van jouw organisatie. De trainingen en het advies zijn dus gebaseerd op jouw specifieke werkomgeving en daarom heb je er heel veel aan!

Lean ManagementOver The Lean Six Sigma Company

Sinds 2002 houdt The Lean Six Sigma Company zich bezig met Lean Six Sigma. Het is hun doel om zoveel mogelijk professionals om te scholen tot waardevolle Lean specialisten. Dit doen ze met name door hun kennis over te dragen tijdens een cursus of workshop. Ook werken ze internationaal samen met meerdere universiteiten om hun doelen te bereiken. Omdat ze ook samenwerken met universiteiten in bijvoorbeeld Parijs en Londen, ontvang je een certificaat dat ook onderschreven wordt door deze officiële instanties. Wanneer je de training succesvol afrondt heb je dus een waardevol en erkend certificaat op zak!