Kunststof opbergbox voor al mijn snoeren

30.08.13Kunststof opbergbox voor al mijn snoeren

Ik kreeg voor mijn verhuizing een kunststof opbergbox, ik snapte niet zo goed waarom. Geef mij dan een leuke accessoires of zo, dat leek mij stukken logischer, of een bon van een woonhuis, gewoon, zulke standaard cadeaus. Niet dat ik vraag om cadeaus hoor, ik vind dit meestal verschrikkelijk. Daarom vond ik het ergens ook wel leuk dat ik een kunststof opbergbox kreeg, wie bedenkt dit nou? Nou een vriend van mij dus, en gek genoeg heb ook nog eens veel baat bij de kunststof opbergbox, ik bewaar er nu al mijn snoeren in, ik kan ze nu netjes verstoppen zeg maar, eerder hingen ze allemaal of slingerde ze rond mijn kamer. Ik ben trouwens muzikant, vandaar de snoeren, snoeren voor versterkers en dergelijke. Ik speel bas gitaar, akoestische gitaar, drums en soms zelfs saxofoon. Oh en ik heb trouwens een synthesizer, maar die gebruik ik alleen voor de lol. Sinds kort maak ik ook digitale muziek, nou daar komen echt heel veel kabels bij kijken moet ik je zeggen, maar wel tof, ik heb het al bijna onder de knie. Ik doe dit samen met een huisgenoot, hij heeft het een beetje geleerd, met ableton. Hij doet het al wel een tijdje en ik vind hem echt goed, soms maakt hij dubstep, dit vind ik wat minder maar ambient genre is wel echt heel mooi van hem. Je komt in een andere wereld terecht door zijn muziek.