Elektrische sigaret is middelpunt van gesprek

img4Elektrische sigaret is middelpunt van gesprek

 

Mijn moeder heeft nu zo’n elektrische sigaret, volgens mij werkt het best goed voor haar. Ze wilde een jaar geleden stoppen met roken, maar dit ging dus voor geen meter, ze bleef toch stiekem roken. Tot dus ze de elektrische sigaret had gekocht, in het begin rook ze nog wel eens stiekem tussen de elektrische sigaret door, maar dit heb ik haar nu al maanden niet zien doen. Best wel knap van haar. Zelf zou ik nooit beginnen met roken, je doet je longen echt schade aan, ik snap niet dat mensen gewoon nog stug door blijven roken, maar op zich doen we allemaal dingen die niet goed voor ons zijn. Zoals drank, en bijvoorbeeld vet eten en zo. Raar eigenlijk, waarom kiezen we altijd dingen uit die niet goed voor ons zijn? Wel benieuwd hoe dat zit. Mijn moeder is ook helemaal in haar element met de elektrische sigaret en het is ook nog eens altijd het middelpunt van een gesprek als mijn moeder de elektrische sigaret mee heeft, ze heeft al meerder mensen aan een elektrische sigaret geholpen. Wel goed, het werkt dus echt als je zo moeite hebt met het stoppen met roken. Mijn vader rookt nog wel en ik denk ook niet dat hij gaat stoppen, misschien dat hij wel overstag is te krijgen met de elektrische sigaret maar daar kan ik nu nog niet van uitgaan. Ik ben in ieder geval blij dat mijn moeder een vervanging heeft gevonden, dit was precies wat ze nodig had.